Več informacij

Vpišite poizvedbo ("č" in "ž" nadomestite s "c" in "z"):
 

Ne poznate svoje krvne skupine?

Test za ugotavljanje krvne skupine A/B/AB/O in Rh faktorja za domačo uporabo je enostaven, natančen in poceni, ter vam da odgovor na to vprašanje že v nekaj minutah. Več...

Ste sekretor ali nesekretor?

Najzanesljvejši način za ugotavljanje statusa sekretor/nesekretor predstavlja DNA Secretor Kit, kjer se sekrecijski status ugotavlja iz DNK na podlagi vzorca sline. O rezultatu boste obveščeni v štirih tednih. Več...

Najceneje pa lahko do tega podatka pridete s testom za ugotavljanje sekrecijskega statusa na podlagi krvne skupine po sistemu Lewis: LEWIS BLOOD GROUP TEST KIT. Rezultat prejmete v dveh tednih. Več...

Kako ugotovite svoj GenoTip®?

Za določanje GenoTipa® po D'Adamu – vašega privzetega epigenetskega programa preživetja – morate poznati svojo krvno skupino po sistemu ABO, Rh faktor, sekrecijski status in določene biometrične podatke. Teste in meritve lahko za vas opravi Nutrigenomika Info Team.

Katera je vaša dominantna žleza?

Kam se pri vas nalagajo odvečni kilogrami? Odgovor na to vprašanje in rešitev problema se skriva v vašem metaboličnem profilu, ki ga za vas izdela Nutrigenomika Info Team v okviru vašega nutrigenomičnega profila®.

Zakaj nutrigenomični profil?

Primerjavo med nutrigenomičnim profilom® in nekaterimi bolj znanimi dietami in pristopi k prehranjevanju najdete tukaj.

Želite optimizirati svojo težo in trajno izboljšati svoje zdravje in počutje?

Naročite svoj nutrigenomični profil® še danes.

STORITE
PRVI KORAKŽelite optimizirati svojo težo in trajno izboljšati svoje zdravje in počutje?

“Vsak, ki si obeta trajno zdravje, dobro počutje, vitko postavo, srečo, zadovoljstvo in življenjski uspeh, in hkrati vztraja pri nevednosti, si obeta nekaj, česar nikoli ni bilo in nikoli ne bo."
~ (na)taša klarič

Vsak človek ima edinstveno, specifično fiziologijo, ki zahteva različne vrste hrane in vadbe, kar pomeni, da ima vsak od nas svojstven, sebi lasten nutrigenomični profil®.

Temu je treba prilagoditi izbor hranil (hrana, zelišča, začimbe, prehranski dodatki) in način življenja, s katerim boste lahko dosegli svoje cilje: zaželeno težo in obliko telesa, raven fizične kondicije, in vsesplošno stanje zdravja in dobrega počutja.

Primerjavo med nutrigenomičnim profilom® in nekaterimi bolj znanimi dietami in pristopi k prehranjevanju najdete tukaj.

Večina gradiva in informacij na temo prehrane, ki jih najdemo v medijih (na internetu in sicer), ne upošteva posameznikove individualnosti (imunske, prebavne in presnovne specifike v odvisnosti od posameznikove genske zasnove, vključno s krvno skupino, ter vplivov posamičnih živil na izraznost njegovih genov), kar omejuje uporabno vrednost podanih informacij in priporočil.

Za optimalno delovanje vaŠega organizma bi morali vso hrano izbirati skladno z vaŠo genetsko in epigenetsko zasnovo ob upoŠtevanju trenutnega stanja organizma (se pravi, upoŠtevati svoj nutrigenomični profil®, trenutno zdravje in počutje), in jo nato pripraviti in zaužiti tako, da jo telo kar najlažje prebavi ter kar se da učinkovito asimilira in uporabi vse, kar je v njej koristnega, brez nepotrebnih obremenitev in problematičnih reakcij organizma.

Samo prehrana, ki upoŠteva specifične lastnosti in zmogljivosti vaŠ;ega organizma in hkrati podpira, potrjuje in krepi izraznost vaŠih genov v smislu vaŠih prizadevanj, zlasti kar zadeva zdravje, dobro počutje, telesno težo in življenjske cilje, je za vas zdrava prehrana.

V okviru tega pa seveda vedno dajemo prednost ekoloŠko pridelani, sezonski hrani, po možnosti lokalnega izvora.

Najboljši čas, da naredite prvi korak v "wellness za vse življenje" in si naročite izdelavo vašega osebnega nutrigenomičnega profila®, je PRAV ZDAJ!


STORITE
PRVI KORAK


Zakaj je vaš nutrigenomični profil® pomemben?

Primerjavo med nutrigenomičnim profilom® in nekaterimi bolj znanimi dietami in pristopi k prehranjevanju najdete tukaj.

Za razliko od drugih diet predstavlja prehrana po vašem nutrigenomičnem profilu® individualiziran pristop in program prehrane, ki je utemeljen na trdnih naturopatskih načelih ter upošteva vašo genetsko dediščino, privzeti epigenetski program preživetja, in specifične potrebe vašega organizma. Prehrana po nutrigenomičnem profilu® je hkrati najhitrejša in najučinkovitejša metoda hujšanja, in daje trajne rezultate.

Vsak nutrigenomični profil® se spopada s specifičnimi izzivi, ko gre za telesno težo in presnovo, in zato potrebuje specifičen, sebi lasten program prehrane. S prehrano in vadbo po nutrigenomičnem profilu® se bodo vaši odvečni kilogrami dobesedno stopili, tudi če s prehrano po krvnih skupinah doslej niste dosegli pravih rezultatov. Še več, program vsebuje vse potrebno za doseganje in vzdrževanje optimalne telesne teže, dobrega počutja in vitalnosti – praktično brez napora.

Celovit nutrigenomični profil®, ki ga lahko posebej za vas izdelajo visoko usposobljeni svetovalci v ekipi Nutrigenomika Info Team in ki ga je načelno treba izdelati le enkrat v življenju), upošteva vse bistvene dejavnike in podaja ustrezne sezname hrane ter optimalna priporočila glede načina prehranjevanja, telesne vadbe in potrebnih dopolnil k prehrani, ki vam bodo prinesli zaželeni rezultat:

wellness za vse življenje

Najboljši čas, da naredite prvi korak v "wellness za vse življenje" in si naročite izdelavo vašega osebnega nutrigenomičnega profila®, je PRAV ZDAJ!


STORITE
PRVI KORAK