RAZČLOVEČENI ČLOVEK: In potem vse tiho je bilo

Enajstega marca 2011 je Japonsko prefekturo Fukušima razdejal eden najhujših, če ne najhujši potres v zgodovini. Orjaške razsežnosti potresa je še povečal uničujoč cunami, ki je v nekaj minutah odplavil cele vasi, kakor si lahko ogledate na številnih posnetkih na YouTube.

Toda tu se resnična katastrofa šele začne: potres in cunami sta poškodovala veliko jedrsko elektrarno, ki (tako kot vse druge jedrske elektrarne na Japonskem in velika večina na svetu) ni bila niti načrtovana niti zgrajena niti vzdrževana tako, da bi lahko vzdržala tovrstne naravne kataklizme, pa čeprav so rušilni potresi in cunamiji na Japonskem nekaj povsem običajnega.

Potem, ko smo bili nekaj dni v uradnih medijih (tistih, za katere plačujemo obvezni RTV prispevek) deležni rednih poročil o razsežnosti te katastrofe (ki, mimogrede, še kar traja), pa je že po dobrem tednu, približno takrat, ko so radioaktivni delci dosegli ZDA, nenadoma vse potihnilo. Pri tem sta japonska vlada in lastnik prizadetega objekta v Fukušimi z zelo zgovornim imenom TEPCO (izg. »tepko«) svetu že dala jasno vedeti, da se širjenje radioaktivnih delcev v ocean, zemljo in atmosfero še kar nadaljuje in se bo nadaljevalo še vsaj do konca leta 2011. Enajstega aprila je CRIIRAD, francoska nevladna organizacija za radioaktivnost, objavila, da je sevanje doseglo Evropo in da so izmerjene vrednosti povišane do te mere, da odsvetuje uživanja mleka, mlečnih izdelkov in listnate zelenjave. V Sloveniji nismo bili deležni nobenega tovrstnega obvestila, pa čeprav Slovenija večino hrane uvaža. Nasprotno, Slovenija je podprla EU pri dvigu tolerance radioaktivnega sevanja ko gre za hrano, uvoženo iz Japonske.

Pri tem pa Fukušima še kar naprej nenadzorovano bruha v okolje radioaktivni jod, cezij, stroncij, plutonij, kar pomeni, da se radioaktivna onesnaženost in s tem problem vsak dan samo še povečuje. Z izjemo radioaktivnega joda, ki ima relativno kratko razpolovno dobo 8 dni, so drugi zadevni radioaktivni elementi bistveno bolj obstojni: razpolovna doba radioaktivnega stroncija-90 je skoraj 29 let, cezija-137 30 let, plutonija-242 376000 let, plutonija-244 pa skoraj 81 milijonov let.

Nič od tega ne bo samo od sebe čudežno izginilo čez noč, ampak bo slej ko prej pristalo na vašem krožniku.

Ne glede na to, da o sevanju, ki se še vedno nezadržno širi v atmosfero in ocean okoli Fukušime, v uradnih medijih ne vidimo, ne slišimo in ne moremo prebrati ničesar, se torej situacija vse bolj poslabšuje in skrajno resno ogroža ne samo ljudi, ki živijo v bližini kraja katastrofe, ampak vse prebivalce na planetu in celo obstoj človeške vrste.

Kdo to pravi?

Nihče drug kot Dr Chris Busby, najbolj zaupanja vreden znanstvenik-specialist na tem področju na svetu. Spodnji intervju z njim bi si vsak človek moral ogledati vsaj dvakrat:

Busby: Can't seal Fukushima like Chernobyl - it all goes into sea

Zaključek, ki ga lahko potegnemo iz gornjega videa:

10.000 tetrabekerelov (10.000.000.000.000.000 bekerelov) radioaktivnih snovi se bo sprostilo v zemeljsko atmosfero samo v času od 5. aprila do 5. julija letos. Z vso zanesljivostjo lahko računamo s tem, da zračne gmote na visokih nadmorskih višinah že vse od eksplozije raznašajo orjaško količino radioaktivnih delcev, ki bodo slej ko prej pristali na tleh - zlasti z dežjem ali drugimi padavinami.

Situacija je tako pereča, da si oblasti v medijih o tem sploh ne upajo poročati - in to je natanko tisto, kar počno: namreč, ne poročajo.

Že če samo bežno preletite objavi Radioactive Jet Streams in As radioactive fallout skyrockets, NaturalNews advises readers to consider precautionary doses of iodine, bentonite clay and zeolites, boste hitro ugotovili, da so zagotovila politikov, tajkunov, birokratov in njihovih visokoizobraženih plačancev, ki se izdajajo za znanstvenike, da raven radioaktivnega sevanja v Fukušimi in temu sevanju izpostavljene prehranske verige za ljudi po svetu ne predstavlja nobene nevarnosti, popolna laž.

Veliko ima o tem povedati tudi zdravnica specialistka na tem področju, Dr Helen Caldicott; video si lahko ogledate v okviru moje objave Razstrupljanje v primeru zastrupitve z radioaktivnim sevanjem.

In potem je tu uradno poročilo japonske agencije za jedrsko energijo:

"Imeli smo srečo, da je veter v času eksplozije v reaktorju 3 (in tekom razvoja te katastrofalne nesreče) pihal proti oceanu, a zato je seveda kontaminacija oceana in sveta toliko večja."

Kontaminacja podtalnice z radioaktivnostjo največja v zgodovini.

Greenpeace od japonske vlade ni dobil dovoljenja za odvzem vzorcev oceana v radiju 12 km od Fukušime

Oblasti na Japonskem prenehale z jemanjem vzorcev rib in testiranjem radioaktivnosti v ribah.

Devetega maja 2011 na http://urbansurvival.com/week.htm zasledimo naslednje:

Kitajci objavili, da je "Japonska izmerila sevanje do 700 millisievertov v NE Fukušima", kar ustreza celoletni dovoljeni izpostavljenosti v 14 dnevih.

Zaradi neustrezne protipotresne varnosti ustavili reaktorje v NE Hamoaka.

www.beforeitsnews.com je objavil posnetke radioaktivnega sevanja iz Fukušime od sredine marca do sredine maja 2011:


Prihodnost, kot je bila najavljena v filmu Zardoz.

Tekoče simulacije oz. zemljevide sevanja trenutnega stanja (Radiation Maps In Motion) si lahko ogledate tukaj.

Na sončni strani Alp

Sodeč po animacijah iz gornjih povezav Slovenija in JV Evropa južno od Alp zaenkrat (sredina maja 2011) ni onesnažena z radioaktivnimi delci iz Fukušime, toda pozor na hrano iz uvoza - predvsem iz Japonske, Severne in Južne Koreje, Kitajske, Indije, ZDA in Havajev, Kanade, Centralne Amerike, Južne Amerike, Nove Zelandije, Velike Britanije, Irske, Skandinavije, Francije, Španije in vse Evrope severno in severovzhodno od Alp...

Hrana, pridelana v Afriki, na Bližnjem in Srednjem Vzhodu ter Avstraliji (z izjemo morskih rib, morskih sadežev in morskih alg) je ob času pisanja te objave (sredina maja 2011) prosta radioaktivnih delcev iz Fukušime, kar pa seveda še ne pomeni, da je sicer ekološko neoporečna ali neradioaktivna.

Ne pozabimo na primer na marelice iz Turčije ter gozdne sadeže iz držav bivše ZSSR, ki trideset let po Černobilu še vedno lahko vsebujejo zelo visoko raven radioaktivnih izotopov cezija in stroncija.

Kakšno zvezo ima radioaktivno sevanje z nutrigenomiko in epigenetiko?

Radioaktivno sevanje povzroča poškodbe DNK in spreminja izraženost genov.

Če zaužijete hrano, onesnaženo z radioaktivnimi delci, pa naj bo načelno še tako koristna za vaš nutrigenomični profil®, si s tem delate ogromno in morda celo nepopravljivo škodo.

In kako lahko preprečite, omilite in popravite nastale poškodbe DNK in ponastavite epigenetske nastavitve vaših genov skladno z vašimi cilji?

S tisto hrano, zelišči, dopolnili, vadbo, izbranimi metodami za obvladovanje stresa in življenjskim slogom, ki specifično pri vašem nutrigenomičnem profilu® popravlja gene in spreminja njihovo izraznost tako, da v vašem organizmu promovira optimalno zdravje in dobro počutje.

Najbolj učinkovita zelišča, ki popravljajo DNK in izraženost genov ter posledično zdravijo raka in celo vrsto drugih bolezenskih stanj brez negativnih stranskih učinkov, so seveda v pri nas in v večini držav prepovedana, vendar Nutrigenomika Info Team naročnikom nutrigenomičnega profila® omogoča dostop do nekaterih zelo učinkovitih (zakonitih) dopolnil k prehrani v ta namen.

Vsekakor se lahko zanesete, da je vsakršno radioaktivno sevanje za vas še kako škodljivo. Pri tem niti približno ni potrebno, da za 1600 % preseže dovoljeno raven, kot so raven radioaktivenga joda nedavno izmerili v mleku živine v ZDA. (Tu velja pripomniti, da drugih radioaktivnih elementov, ki imajo bistveno daljšo razpolovno dobo kot jod, niti preverjali niso, sicer bi bil rezultat še bolj katastrofalen.)

Oblasti očitno menijo drugače:

EPA prenehala meriti stopnjo radioaktivnosti kljub povišanim vrednostim sevanja v kalifornijski deževnici, pitni vodi, mleku in prsti. Michigan Messenger, 4.5.2011 (Cached)

Za kakšno logiko gre? Brez meritev lahko zdaj z vso iskrenostjo rečejo, da niso vedeli, da obstaja kakršnokoli tveganje zastrupitve z radioaktivnim sevanjem.

Na podlagi informacij iz različnih virov je povsem jasno, da oblasti in mediji v svojih izjavah, priporočilih in dejanjih močno podcenjujejo razsežnosti jedrske katastrofe v Fukušimi. Na drugi strani pa je na primer spletni časopis Natural News svoje bralce že pozval k rednemu uživanju joda iz naravnih virov (morske alge, trave in podobno), bentonitne gline in zeolitov.

(Ne)odgovorni psihopati na oblasti so nam kljub temu, da ne vedo niti tega, kam z radioaktivnimi odpadki, kaj šele, da bi znali ali zmogli obvladati situacijo, kadar gre kaj narobe, vsilili jedrsko energijo in upravljajo z jedrskimi elektrarnami. Tako kot v primeru Černobil leta 1986 nam že od prvega dne dalje lažejo o resničnem obsegu poškodb zaščitnih struktur okoli prizadetih reaktorjev, njihovi lakaji, se pravi organi oblasti povsod po svetu, pa nam prikrivajo dejstva o višini in nevarnostih posledičnega sevanja, ki se sprošča v okolje.

Fukušima in Černobil niti slučajno nista edina primera, kjer smo deležni tovrstnega zavajanja:

Jedrska elektrarna v Mississippiju je v reko Mississippi spustila neznano količino radioaktivnega tritija. Oblasti ne vedo, od kod se je vzel ta tritij in zakaj, saj se v jedrskih elektrarnah ne uporablja; objekt, iz katerega je iztekel, uradno ni v uporabi. Pristojna komisija za jedrsko regulativo je izjavila, da izpusti ne predstavljajo nevarnosti za javno zdravje. [Pa poglejmo, ali sem prav razumela. Ne vedo, od kod se je vzel radioaktivni tritij; ne vedo, koliko ga je v reki; ne vedo, ali se bodo izpusti nadaljevali. In vendar pravijo, da zadeva zdravju ni škodljiva!]

Naftni vulkan v Mehiškem zalivu (april 2010): leto dni po katastrofi ljudje, ki so pomagali pri čiščenju, masovno obolevajo in umirajo. [BP je delavcem in okoliškim prebivalcem zagotovil in še vedno zagotavlja, da razpršilno sredstvo corexit, ki ga v času tega pisanja (maj 2011) še vedno vsak dan z letali pršijo v Mehiški zaliv, ni nič bolj škodljiv kot detergent za pomivanje posode. Njegove prisotnosti ne merijo, flore in favne – vključno z ljudmi – pa nanj ne testirajo.]

Najnovejša analiza besedišča na spletu (clif high, www.halfpasthuman.com) kaže, da bo prisotnost radioaktivnih delcev v okolju postala v nekaj mesecih tako velik problem, da bo praktično vsa na prostem pridelana hrana skrajno strupena. Kaj to pomeni, si ne moremo niti predstavljati.

Negativni učinki sevanja se namreč skokovito povečajo, če radioaktivni delci zaidejo v telo, pri čemer se njihova razpolovna doba za povrh še bistveno, bistveno podaljša (na primer z 8 dni na 100 dni za radioaktivni jod).

O tem, kakšno škodo povzroči sevanje v telesu, si lahko med drugim preberete na naslednjih spletnih objavah oz. straneh:

How Does Radiation Affect Humans?

FYI: How Does Nuclear Radiation Do Its Damage?

If you see me running, try to catch up…

Japan’s 2011 - Nuclear Radiation Disaster - A Crime Against Humanity

Olga Kovalčuk – raziskave o vplivih radioaktivnega sevanja na epigenetske spremembe

Glavne potencialne žrtve so kot vedno nosečnice in doječe matere, še nerojeni otroci, dojenčki in vsa mladina: skratka vsi, katerih telo je v obdobju razvoja in rasti oziroma proizvaja velike količine rastnega hormona.

Raziskave kažejo, da se dovzetnost in sposobnost absorpcije radioaktivnih delcev močno poveča v primeru obstoječe obremenitve s težkimi kovinami, kot so na primer svinec, živo srebro, kadmij, arzenik, aluminij, litij, volfram, uran. Medtem ko so nam dokaj dobro znani viri živega srebra (n.pr. zobne zalivke, cepiva), aluminija (npr. deodoranti, cepiva), arzenika (n.pr. zaščita lesa) in svinca (n.pr. barve, ki se uporabljajo v kozmetiki, pleskanju, keramiki), pa manj vemo o neradioaktivnem uranu. Neradioaktivni uran je prisoten v vodi, zraku in hrani; večina ljudi ga nevede in nehote uživa vsak dan. Uran blokira encimske procese in s tem ovira presnovo ogljikovih hidratov, kar povzroča zmanjšan vnos kisika v celice in s tem manjšo razpoložljivo raven energije. Pri tem ne gre pozabiti, da je Evropa (in s tem v Evropi pridelana hrana) v veliki meri še vedno kontaminirana z radioaktivnimi delci iz Černobila iz leta 1986.

Nobenega dvoma torej ni, da je ne samo smiselno, ampak nujno vsakodnevno in v neskončnost izvajati strategije za učinkovito detoksifikacijo vključno z razstrupljanjem v primeru zastrupitve z radioaktivnim sevanjem, resno pa bi veljalo razmisliti tudi o pokritih vrtovih oziroma pridelavi hrane v rastlinjakih.

Zakaj nam oblasti ne povedo resnice?

Če si zastavljate to vprašanje, potem je očitno, da niste prebrali niti ene same objave v zbirki (na)tašin komentar.

Na kratko povedano: zato, ker so interesi parazitovega psihopatskega sistema, ki vlada na tem svetu, diametralno nasprotni interesom človeka. Posledica tega so dvojna merila. To pomeni, da vedno in povsod velja: nič ni resnično, vse je dovoljeno.

V ilustracijo si poglejmo nekaj najbolj očitnih primerov:

Skenerji na letališčih - še en vir sevanja za “večjo varnost” (čeprav so posebej izurjeni psi veliko bolj zanesljivi pri odkrivanju bomb): skenerji v uporabi na letališčih povzročajo poškodbe DNK, kar lahko povzroči razvoj rakavih obolenj. Skeniranje lahko “razčesne dvojno vijačnico DNK, ustvari mehurčke v dvojni vijačnici, kar lahko negativno vpliva n.pr. na izraznost genov in podvajanje DNK”.

Kljub temu, da 95 % prebivalstva zavrača gensko spremenjeno hrano, in da se živali, če imajo izbiro, gensko spremenjene krme ne pritaknejo, nam oblasti vedno bolj vsiljujejo gensko spremenjene organizme, hkrati pa ne dovolijo njihovega označevanja. Ob uživanju GSO živali postajajo neplodne, imajo spremenjeno črevesno floro in v nekaterih primerih množično poginjajo, pri ljudeh pa po dobrih desetih letih množične prisotnosti GSO v prehranski verigi opažamo različne imunske in druge negativne reakcije. Do 75 % industrijsko predelanih živil v ZDA vsebuje GSO, ki niso navedeni na seznamu sestavin; v Sloveniji živino za človeško potrošnjo krmijo z gensko spremenjeno krmo, ne da bi to moralo biti kakorkoli označeno na končnih izdelkih, kot so na primer meso, jajca, mleko, mlečni izdelki.

Kaj za vraga škropijo po nebu? Geo-inženiring – nova industrija, za katero stojijo vlade, vojska in korporacije, spreminja podnebje in vpliva na vreme, vse seveda za narodov blagor.

Codex Alimentarius: sistematično, progresivno omejevanje dostopa do vitaminov in naravnih zelišč, od katerih ni umrl še nihče, in promoviranje “zdravil” in “tretmajev”, od katerih vsak dan umirajo milijoni – po sistemu nič ni resnično, vse je dovoljeno. Marihuana in njeni izvlečki, kot je na primer olje, ki dokazano zdravi raka in celo vrsto drugih bolezni, so prepovedani, alkohol, cigarete in sladkor, ki dokazano povzroča raka in cel kup bolezenskih stanj, da o zasvojenosti sploh ne govorim, pa se prodajajo za smešno ceno v vsaki trgovini. Predvsem sladkor se dodaja praktično vsej industrijsko pripravljeni hrani, zlasti pa hrani za otroke. Otroci, ki se rodijo v slovenskih porodnišnicah, na primer že takoj po rojstvu rutinsko dobijo glukozo – še preden sploh okusijo materino mleko.

Subvencioniranje kmetijstva po načelu narobe svet: promoviranje industrijskih monokultur, kot so pšenica, soja, koruza ter nečloveška vzreja živali za meso, jajca in mlečne izdelke uničuje človekovo zdravje in okolje – ob hkratnem zapostavljanju okolju prijaznega kmetijstva in trajnostnih načinov pridelave hrane v smislu ekološko usmerjene, simbiotično-sinergistične biodinamične permakulture.

Zakonita fitofarmacevtska sredstva povzročila pomore čebel v Sloveniji v letu 2011: “Uporaba klotianidina je bila leta 2008 v Sloveniji prepovedana, leta 2009 pa iz za mene v tem trenutku nepojasnjenih vzrokov ponovno dovoljena,” pravi minister za kmetijstvo.

(Ne)zdrava prehranska piramida: Če upoštevamo, da je poudarjeno uživanje ogljikovih hidratov pravzaprav recept za diabetes, debelost in raka, medtem ko industrijsko predelane (se pravi hidrogenizirane, hidrolizirane) maščobe rastlinskega izvora (margarina, olja) in mlečni izdelki iz homogeniziranega mleka v telesu povzročajo vnetja in poškodbe tkiv (predvsem žil, kar vodi v bolezni srca in ožilja), zaradi katerih mora telo proizvajati dodatne količine holesterola za popravljanje škode, se lahko nad logiko in dejanskimi nameni pristojnih "strokovnjakov" resno zamislimo.

Nezdrava predpisana hrana v vrtcih in šolah: Kot sem že večkrat poudarila v prejšnjih objavah in zlasti v prispevkih PREHRANA KOT ORODJE PROGRAMIRANJA VAŠIH GENOV: Nutrigenomika in epigenetika v rokah psihopatov ter PREHRANA KOT ORODJE PROGRAMIRANJA VAŠIH GENOV: Nutrigenomika in epigenetika za višjo kakovost življenja, so učinki sodobne »instant« prehrane za vse nas naravnost uničujoči, a to še zlasti velja za dojenčke in otroke.

Obvezno cepljenje, kljub dokazani povezavi med cepljenjem in poškodbami možganov ter živčnega sistema.

Med najbolj aktualne (v času pisanja te objave maja 2011) tovrstne bisere pa gotovo spada tudi bombardiranje Libije (z bombami z osiromašenim uranom), ki ga izvajajo ZDA, EU in NATO kot "humanitarno pomoč", ki se, mimogrede rečeno, financira iz vašega in mojega žepa. Če boste prebrali tole objavo, vam bo povsem jasno, da je humanitarna pomoč bolj potrebna v Sloveniji kot v Libiji, saj se naš življenjski standard lahko samo skrije pred življenjskim standardom vsakega Libijca. [Da ne pozabim: isto velja za finančno pomoč Grčiji.]

Skratka, laži in kriminal na vsakem koraku:

In kaj doleti tiste, ki si drznejo opozoriti na očitno neskladnost med tem, kar se govori, in tem, kaj se dela? Skrajšana življenjska dobavčasih pa tudi kaj hujšega.

Vprašanje za milijon dolarjev

Tisti, ki se po logiki “Ali nimajo lastnih otrok?” sprašujete, kako je mogoče, da oblasti dovoljujejo in celo spodbujajo zgoraj opisano brezvestnost, očitno zelo slabo poznate zgodovino. Brezvestna zloraba ne samo tujih, ampak tudi in predvsem lastnih otrok že od pamtiveka je prej ko ne stalnica ne samo v takoimenovanih manj razvitih kulturah po svetu, ampak tudi v Sloveniji in »civilizirani« EU: mnogi teh nesrečnikov so že vnaprej in praktično od trenutka spočetja obsojeni na lakoto, bolezni in nečloveško trpljenje, še več pa je takih, za katere njihovi starši ne finančno ne časovno ne kako drugače ne zmorejo niti dostojno poskrbeti niti jih ne znajo vzgojiti v samostojna, svobodna in suverena bitja; veliko bolj pogosta, kot si mislite, je prodaja v prostitucijo in/ali suženjstvo, pa incest, fizične in druge zlorabe ter izkoriščanje otrok kot poceni ali brezplačno delovno silo. Danes ni na primer nobena skrivnost več, da je katoliška cerkev praktično sinonim za pedofilijo.

No, ko gre za radioaktivno sevanje, imajo psihopatske »elite« v službi parazita med drugim na voljo tudi raznorazno tehnologijo, s katero sebe in svoje otroke lahko zaščitijo, in ki ljudem seveda ni dostopna:

Ex-Rad, čudežno zdravilo proti zastrupitvi z radioaktivnim sevanjem: ameriška vojska je razvila zdravilo proti zastrupitvi z radioaktivnim sevanjem. Preparat, ki se imenuje Ex-Rad, omogoča popravljanje DNK tudi v primeru izpostavljenosti sicer smrtonosnim odmerkom sevanja. Zdravilo je mogoče zaužiti ali vbrizgati pred ali po izpostavljenosti. FDA je doslej odobrila dve klinični študiji, ki potrjujeta njegovo varnost.

Glede na stanje na planetu bodo s tem nedvomno mastno služili… in seveda ohranili popoln nadzor nad tem, komu bo dovoljeno ozdraveti. Če računate na to, da boste med srečnimi izbranci, imate po vsej verjetnosti Dunning-Krugerjev sindrom.

Kaj nam preostane?

Veliki Gandi je prišel do zelo globokega spoznanja:

»The useful and the useless must, like good and evil generally, go on together, and man must make his choice.«

Čeprav je vsako posamično dejanje nekega posameznika za vesolje popolnoma brezpredmetno, je hkrati za vesolje vsako dejanje nujno potrebno. Isto velja za nas. Če nekega dejanja ne boste storili vi, bo to dejanje vseeno storjeno, če je za vesolje to nujno. Vi boste s tem, ko tega dejanja ne storite, zgolj izgubili priložnost lastnega pozitivnega razvoja, ki se zgodi kot neizogibna posledica izvedbe tega dejanja. V tem vesolju se nihče ne more izogniti svoji odgovornosti delovanja. Tudi, če se zavestno odločite, da ne boste delovali, je vaša nedejavnost oblika delovanja. To pomeni, da sodelujemo vsi – tudi takrat, ko ne delujemo. Na tem spoznanju temelji Gandijev koncept civilne nepokorščine.

Če to spoznanje prenesemo v kontekst sedanjega dogajanja, je neizogibno, da se velika večina človc ne bo prebudila, kakor je hkrati neizogibno, da se nekateri z vsemi močmi in na vse načine trudimo, da bi taiste človce spravili v budno stanje – pa čeprav (nam) je povsem jasno, da gre prej ko ne za Sizifovo delo.

Kaj imata skupnega Fukušima in Pahorjeva pokojninska reforma?

Iste laži, kot nam jih trosijo oblasti v zvezi z "okolju prijazno, varno" jedrsko energijo, že od leta 1945 dalje poslušamo v zvezi s socialno državo oziroma prisilnim sodelovanjem v državnih piramidnih shemah "Obvezno pokojninsko zavarovanje" in "Obvezno zdravstveno zavarovanje".

Na podlagi preproste matematike, ki jo obvlada vsak osnovnošolec, je usoda vsake piramidne sheme nedvoumna in jasna: naj se vlada še tako šopiri s svojim ideološkimi argumenti za socialno državo in hkrati grozi z znižanjem pokojnin v primeru padca Pahorjeve anosognostične pokojninske reforme na referendumu - zadeva se mora slej ko prej sesuti, pri čemer bo večina vplačevalcev izgubila svoje vplačane prispevke. Jasno je, da je najbolje, da se to zgodi čim prej, saj se agonija in nastala škoda z vsakim odlašanjem samo še povečuje.

Dlje ko odlašamo s soočenjem s problemom, večji je problem. Jedrske elektrarne in jedrsko orožje že samo s svojimi odpadki, za katere oblasti ne vedo, kako jih deaktivirati (torej tudi, če ne pride do nobene nesreče), so tempirana bomba - prav tako kot sheme obveznega pokojninskega (in zdravstvenega) zavarovanja. Oboje je treba čim prej ukiniti in najti načine za sanacijo nastale škode.

Problem in rešitev

Skrajni čas je, da se ljudje odrečemo zablodi, da je mogoče osebno odgovornost za odločitve, ki so v izključni pristojnosti posameznika, delegirati nekomu drugemu, pa naj bo to izvoljena, imenovana ali samozvana fizična ali pravna oseba. Gre za anosognostično predpostavko, da več zakonov, večja strokovnost, močnejši organi oblasti in piramidne sheme socialne varnosti, kot so sistemi obveznega zdravstvenega in/ali pokojninskega varstva, vodijo k boljši družbi. Ravno nasprotno je res: posledica tovrstnega razmišljanja je razvoj parazitskega, psihopatskega sistema, ki se razvija in krepi na račun ljudi, ki naj bi jim služil, a jim v resnici s svojimi nesmiselnimi ukrepi in vedno večjim omejevanjem na vsakem koraku samo pije kri in preprečuje razvoj vsakršne ustvarjalnosti. Ljudje ne potrebujemo številčnejše vlade, več birokracije, več zakonov, ampak več svobode.

Če bi vsak posameznik zahteval, sprejel in dosledno uveljavljal svojo suverenost, svobodo, integriteto in osebno odgovornost, ne bi bili niti posamično niti skupno v situaciji globalnega sistemskega kolapsa, ki smo mu priča na vseh področjih. Toda dokler človca ne spregleda in postane človek, je očitno, da mora biti tako, kot je, in nič drugače.

Vsekakor si velja zapomniti naslednje:

Kadarkoli parazitom, se pravi wetiku in njegovim podaljškom v vseh možnih oblikah (korporacijam, bankam, religioznim ustanovam, vojski, vladi, birokraciji, medicini, farmaciji...) dovolite, da vam narekujejo, kaj jeste in kako živite ter jim prepustite vzgojo in izobraževanje vaših otrok, vas bodo zasužnjili in vam ukradli prihodnost med tem, ko boste spali. Postopoma in potuhnjeno, na skrivaj, bodo zastrupili ne samo vas, ampak tudi vaše okolje; ko se boste nekega dne zbudili, boste ugotovili, da je vse, kar ste ustvarili, uničeno.

Obljubili vam bodo nebesa, dobili boste pekel.

Varujte se vseh »oseb«, ki niso ljudje: nobena vlada, nobena institucija, nobena korporacija – ne glede na to, v kako pozitivni (»nevladni«, »neprofitni«, »človekoljubni«, »dobrodelni«, »znanstveni«, »božji« itd.) luči se predstavlja – nima niti duše niti srca niti vesti. Gre za destruktivne sile, ki jih je mogoče označiti kot antitezo ustvarjalnosti in ki vam sistematično jemljejo vse, kar vam je drago, hkrati pa vam vsiljujejo izključno samo tisto, kar vas peha v suženjstvo oziroma s čimer si delate škodo.

Bolj ko se parazitski sistem širi in krepi, več zahteva – to pa neizogibno, slej ko prej, pripelje v razpad sistema. Pripravite se torej na pospešitev kolapsa na vsej črti in na vedno bolj kaotične razmere, ki bodo sledile. Zavedajte se, da bo parazit v interesu lastnega preživetja ukrenil vse, da vas obdrži na verigi: nizkofrekvenčna čustva, kot na primer strah in panika, so njegova hrana – in s tem vaša poguba. Ne glede na to, kaj se (vam) dogaja, je torej nujno, da na vsakem koraku ohranjate mirno kri, mirne živce in pozitivno naravnanost, in da vedno in povsod delujete smiselno in vestno.

Vsi, ki berete te vrstice, predstavljate bodočnost človeštva. Če ne bi bilo tako, vas usoda ne bi pripeljala na to spletno stran.

Vi ste hkrati tudi tisti, ki odločate o tem, ali so moja prizadevanja v zvezi z vami Sizifovo delo ali ne – kar pa paradoksalno ne bo vplivalo na končni rezultat. Zgodilo se bo, kar se mora zgoditi.

Želite izkoristiti priložnost, da v tej vesoljni pustolovščini sodelujete kot človek in ne kot človca? Potem je vaša naloga, da predvsem ostanete živi in da spravite svoje gene v čim boljše stanje, kar vam bo omogočilo postati zavestni so-ustvarjalec novega, simbiotično utemeljenega sveta na višji ravni zavesti, ko se bo obstoječi parazitsko-psihopatski model sesul v sončni prah.

V vsakem primeru je povsem jasno, da je močan imunski sistem tisti, ki stoji med zdravjem in boleznijo, med regeneracijo in degeneracijo, in v končni fazi tudi med življenjem in smrtjo.

Kar v prevodu pomeni: nutrigenomični profil® je zakon!

Opomba avtorice: Zgoraj obravnavana problematika je zelo dobro raziskana in nesporna. Navedene spletne povezave v besedilu nudijo zgolj izhodišče za nadaljnje raziskave vedoželjnega bralca.

Prvič objavljeno: 10-05-2011

Zadnjič spremenjeno: 31-07-2013

Ključne besede:Nazaj na vrh