RAZČLOVEČENI ČLOVEK: Brez komentarja

Se še spomnite Fukušime?

Več kot dve leti kasneje si lahko po zaslugi Global Monitoring Division of the Earth System Research Laboratory of the National Oceanic & Atmospheric Administration (NOAA) of the U.S. Dept. of Commerce ogledamo trenutno (2013) stanje kontaminacije z radioaktivnim sevanjem iz Fukušime:

Onesnaženost z radioaktivnim sevanjem iz Fukushime, 2013 (vir: NOAA, )

Vir: http://www.opednews.com/populum/uploaded/noaawater-14586-20130711-72.jpg

Nič čudnega, da so pristojni organi v ZDA in EU bistveno dvignili prejšnjo dovoljeno radioaktivno kontaminiranost živil (v EU za več kot 20-krat).

Leto dni po katastrofi je bila situacija naslednja (e-glasilo nutrigenomika info 12.04.2012):

Velikonočna poslanica: Fukušima leto dni poznje – planetarni genocid

Nekateri se verjetno sprašujte, zakaj kar naprej vlečem na dan to Fukušimo. Le kakšno zvezo ima radioaktivno sevanje z nutrigenomiko in epigenetiko – ali veliko nočjo?

Radioaktivno sevanje povzroča poškodbe DNK in spreminja izraznost genov, ki preprečujejo pravilno delovanje in obnovo organizma. Posledice tega so propadanje telesa, okvare celic, tkiv, organov in sistemov, rakave tvorbe in druga obolenja. Vse to vodi v dolgotrajno trpljenje, katerega vas tipično odreši šele zelo mučna smrt.

Pa kaj ima to opravka z nami, boste porekli. V Sloveniji smo vendar na drugem koncu sveta in torej povsem na varnem.

Na vašem mestu o tem ne bi bila tako prepričana.

Vsa Severna Amerika, zlasti pa Kalifornija, je že od srede marca 2011 močno izpostavljena sevanju iz Fukušime, kar vlada ZDA vztrajno prikriva. Ne samo, da Japonci niso uspeli ustaviti sevanja iz poškodovanih reaktorjev; poleg izpustov v ocean tudi zažigajo radioaktivne odpadke. Pri tem dim in pepel uhajata neposredno v atmosfero, od koder ju vetrovi nosijo naravnost nad Severno Ameriko. Radioaktivnost dežja na južni obali Kalifornije je kar 4x višja od normalnega (naravnega) sevanja na tem območju. Po veljavni kalifornijski zakonodaji bi se taka kontaminacija morala obravnavati kot nevarni odpadki (ZeroHedge objavljeno 31.3.2012; video si lahko ogledate tukaj).

O tem seveda v uradnih medijih ni nobenega govora, kakor tudi ne o tem, da so zaradi tega radioaktivni tudi vsi tamkajšnji pridelki:

Kalifornija je med drugim največji svetovni pridelovalec mandljev in proizvede orjaške količine sadja in zelenjave za ZDA kakor tudi za izvoz. Tudi slovenske trgovine so prav mogoče polne radioaktivnih kalifornijskih suhih sliv in drugega sadja, oreškov in zelenjave, tako v nepredelani obliki kot tudi v obliki sestavin v namazih, marmeladah, oljih in druge industrijsko pripravljene hrane, uvožene iz ZDA ali od kjerkoli drugod.

Zakaj je to mogoče?

Zato, ker tega nihče ne preverja.

Nobenega govora tudi ni o tem, da je usoda Japonske in celotnega sveta v mnogočem odvisna od tega, kaj se bo zgodilo z reaktorjem #4 v jedrski elektrarni Fukušima.

Če namreč zadrževalni bazen pod reaktorjem #4 popusti in iz njega steče radioaktivna voda, bo v naslednjih 50 letih v okolje v ušlo toliko sevanja, da se Fukušimi ne bo mogoče niti približati (Washington’s Blog, 7. april 2012, video na YouTube.)

Japonska vlada in TEPCO pa še ignorirata tveganje in odlašata s sanacijo. Če bo šlo tako naprej, se lahko zgodi, da bo treba evakuirati celoten Tokio. Prst v Tokiu je namreč že zdaj tako radioaktivna od katastrofe v Fukušimi iz leta 2011, da bi v ZDA veljala za nuklearne odpadke (Washington’s Blog 2012 Mar 26)

Izmerjena raven sevanja v reaktorju #2 je 70 sievertov na uro – kar je dovolj, da človek umre po sedmih minutah. V reaktorjih #1 in #3 je sevanje še višje.

Zastrupitev planeta z radioaktivnim sevanjem iz Fukušime je mogoče opisati samo kot planetarni genocid.

“Vedno je najtežje videti tisto, kar imamo pred nosom.” ~Goethe

Česar ne iščemo, ne moremo najti. Če se (ne)odgovorni psihopati na oblasti odločijo, da ne bodo merili kontaminacije ali poročali o rezultatih, potem ni za nastalo situacijo nikoli nihče odgovoren – vključno s tistimi, ki držijo vajeti v rokah. Posledice – poškodbe DNK in spremenjeno izraženost genov, ki vodi naravnost v pospešeno degeneracijo, bolezen in zelo mučno smrt – pa trpimo vsi.

Zato je še toliko bolj pomembno, da vsak dan znova in vsak zase naredimo vse, da vseskozi vzdržujemo vsak svoje gene v stanju, ki omogoča in spodbuja pravilno delovanje celic in obnovo DNK, optimalno zdravje in dobro počutje. Prav temu je namenjen nutrigenomični profil®, nutrigenomika info blog in informacije na www.nutrigenomika.info.

In dve leti kasneje?

Fukušima 2013: “Preostala radioaktivna masa”, “Nevarna uhajajoča radioaktivna voda”, V vseh štirih reaktorjih se stanje “poslabšuje”

Tišina, ki odmeva: Smrtonosna Fukušima ni več samo japonski lokalni problem

  • “Čeprav je minilo že več kot dve leti, je kompleks še vedno zelo nestabilen in radioaktivni delci nenehno uhajajo v atmosfero in vodo. Pacifik je vse bolj in bolj kontaminiran. Morski sesalci na zahodni obali [ZDA] umirajo v tisočih, dojenčki so bolni. FDA ne preverja radioaktivnosti v hrani kljub kontaminaciji mnogih rib in poročil o radioaktivnem mleku, gobah, morskih algah. Prav tako lokalne agencije ne preverjajo [radioaktivnosti] zraka.”

  • “Prvo, kar je treba vedeti o nevarnosti radioaktivne mase v preostalih reaktorjih v Fukušimi, je, da nihče ne ve, kolikšna je količina radioaktivnega materiala, da nihče ne ve, koliko urana in plutonija vsebuje, in da nihče ne ve, kako ga nevtralizirati - in tako nihče ne ve, kako velika je nadaljnja nevarnost.” William Boardman

Piloti, stevardese, pogosti potniki na pacifiških linijah kažejo znake zastrupitve z radioaktvinim sevanjem

Dvomljivcem in nejevernim Tomažem priporočam članek 11 dejstev o nenehnem jedrskem onesnaženju iz Fukušime, ki so skoraj preveč zastrašujoči, da bi jim človek lahko verjel

Rezultati laboratorijskih testov kontaminacije hrane z radioaktivnim sevanjem v Evropi in po svetu (2013)

Če potrebujete dodaten komentar, imate Dunning-Krugerjev sindrom.

Posledice počitnikovanja, bivanja in uživanja vse hrane, pridelane na kontaminiranem območju, razvidnem iz gornje slike (ki je zdaj že veliko širše kot v letu 2011 in 2012), si lahko pripišete sami.

Več informacij o poškodbah in sanaciji genov ter epigenetskega programa vaše DNK:


Video: Intravenozni vitamin C v visokih dozah – tako uspešna terapija, da oblasti o njej nočejo niti slišati

EPIGENETSKA USODA: Zunanji vplivi na izraženost genov

RAZČLOVEČENI ČLOVEK: In potem vse tiho je bilo

STRATEGIJE ZA UČINKOVITO RAZSTRUPLJANJE: Preventiva in detoksifikacija v primeru zastrupitve z radioaktivnim sevanjem

OKSIDACIJSKI STRES: Uživanje antioksidantov ni dovolj

ZASTRUPITVE NA EPIGENETSKI RAVNI: Kako obvladati neobvladljive želje po hrani – vzroki in rešitve

Prvič objavljeno: 21-07-2013

Zadnjič spremenjeno: 19-10-2013

Ključne besede:Nazaj na vrh